5 all inclusive vakanties in Turkije - All inclusive vakantie aanbiedingen | all-inclusive.be

5 all inclusive vakanties in Turkije

Turkije is voor veel mensen de basis voor een heerlijke vakantie, waar genieten, uitrusten en beleven centraal staat. Jaarlijkse reizen er ongeveer 11,8 miljoen toeristen af naar Turkije. Logisch aangezien Turkije een heerlijke keuken heeft, zonovergoten is en beschikt over vele verschillende soorten landschappen.

Turkije resort ©commons.wikimedia.org

©commons.wikimedia.org

Veel toeristen kiezen in Turkije voor All Inclusive vakanties, zodat ze zich tijdens hun vakantie nergens zorgen meer over hoeven maken. In dit artikel gaan we in op vijf populaire hotels in Turkije. We hebben hierbij gekozen voor hotels in de meest bekende badplaatsen.

Voyage Bodrum

Hotel Voyage Bodrum ligt, zoals de naam al verklapt, in de badplaats Bodrum. Het hotel is gelegen op een heuvel, ongeveer 900 meter buiten het centrum. Hierdoor heb je binnen het complex een prachtig uitzicht. Het hotel is gewaardeerd op vijf sterren waardoor je zeker bent van ultieme luxe.

Okaliptus Hotel in Bitez

Het Okaliptus Hotel in Bitez is omgeven door eucalyptus bomen. Het complex kent dan ook een rustige sfeer. Dit hotel is erg geschikt voor de vakantieganger die zich even wil onttrekken aan de dagelijkse hectiek. Het plaatsje Bitez is kleiner dan veel van de populaire badplaatsen. Natuurlijk vind je hier ook een gezellige boulevard en leuke winkels en restaurantjes.

WOW Bodrum resort

Bij WOW Bodrum resort vind je drie zwembaden en glijbanen, kan je genieten van een privéstrand en vind je een sauna en spa. Het hotel staat bekend om het vele vermaak dat er voor zowel kinderen als volwassenen te vinden is. Dit hotel kent natuurlijk ook het All Inclusive concept. Eigenlijk hoef je het terrein niet af om een leuke vakantie te hebben en lekker te eten en drinken.

Hotel Samara

Dit hotel is gelegen aan de baai van Torba, dat weer acht kilometer van Bodrum vandaan ligt. De baai heeft een eigen centrum met leuke terrasjes. Natuurlijk ben je zo in Bodrum als je op zoek bent naar een grotere stad.

Voyage Turkbuku

Voyage Turkbuku is niet alleen een hotel, het is een echt vakantiedorp. In het hotel vind je 200 kamers die verspreid zijn over verschillende gebouwen. Daarnaast heb je een groot zwembad met drie glijbanen. Naast de faciliteiten vind je op dit resort ook weer heel veel entertainment. Vervelen is natuurlijk geen optie!

Welk hotel of badplaats je ook kiest, in Turkije vind je precies wat je zoekt. Ga voor een bruisende stad en nachtleven of kies juist voor meer rust. All Inclusive is hierin een vaak gekozen optie omdat je dan op vakantie niks meer hoeft te regelen.

Vraag wel op tijd jouw visum Turkije met ID kaart aan! Het zou vervelend zijn als je de grens niet over mag. Alles over visum voor Turkije aanvragen is een heel goede bron voor meer informatie.