5 redenen waarom een all-inclusive vakantie geweldig is - All inclusive vakantie aanbiedingen | all-inclusive.be

5 redenen waarom een all-inclusive vakantie geweldig is

De koffers staan in de gang en de tickets liggen klaar. Je hebt volop vakantiekriebels, want over een paar dagen begin je aan een heerlijke all-inclusive vakantie. Met het vliegtuig beland je na een paar uur op een zonovergoten bestemming en kan de pret pas echt beginnen. Een all-inclusive vakantie is de ideale manier om even helemaal bij te komen. Wat zijn de voordelen van all-inclusive? Wij hebben vijf redenen voor je op een rijtje gezet!

© Pexels.com

1 – Je boekt een compleet pakket
All-inclusive vakanties naar zonbestemmingen als Turkije, Egypte en Griekenland zijn al jaren populair. Het is een succesvol concept waarbij je een pakket boekt inclusief reis, transfer, overnachtingen, ontbijt, lunch, diner en drankjes. Een groot voordeel van all-inclusive dat je een vaste prijs betaald voor alles. Je weet dus precies welke kosten je maakt, waardoor je nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Dit scheelt een hoop zorgen!


Zin in vakantie? Dit is de weg naar een geslaagde all-inclusive vakantie!
Promo
Comfortabel of luxueus all-inclusive verblijf? Bekijk hier het ruime aanbod!
Promo
Ontdek hier de voordeligste bestemmingen voor een all-inclusive vakantie
Promo

2 – De resorts hebben allerlei extra faciliteiten
Daarnaast mogen all-inclusive reizigers vaak gebruik maken van faciliteiten op hun accommodatie, zoals wellness en fitness. Sommige all-inclusive resorts bieden zelfs een aantal interessante excursies aan in hun pakket. Op die manier zie je iets van de omgeving, die vaak genoeg moois te bieden heeft. Lees voordat je op reis gaat goed door wat je resort precies aanbiedt. Excursies worden namelijk niet altijd aangeboden. Zodoende is het altijd handig om wat extra geld mee te nemen voor uitjes.

3 – Je hoeft nergens meer aan te denken
Het gemak van all-inclusive trekt veel mensen aan. Je hoeft namelijk nergens meer aan te denken. Dit begint al bij aankomst op het vliegveld. Vaak is er een shuttle-service beschikbaar waarmee gasten van- en naar hun accommodatie worden gebracht. De meeste resorts werken samen met transportbedrijven. Deze houden je vluchtschema goed in de gaten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je vanwege een vertraging niet meer gebruik kunt maken van de shuttle service.

© Pixabay.com

4 – Je geniet de hele dag van heerlijk eten
Op een all-inclusive accommodatie kun je 24 uur per dag genieten van heerlijk eten. Heb je een nachtje doorgehaald en lukt het niet om ’s ochtends vroeg al te ontbijten? Geen probleem, want je kunt uitslapen tot wanneer je wilt. Het eten staat immers altijd voor je klaar. Als je zin hebt om te eten ga je het halen. Het eten is vaak in buffetvorm beschikbaar. Je hebt daardoor een zeer ruime keuze aan maaltijden. Er is bovendien geen limiet op de hoeveelheid eten: je mag helemaal zelf weten of je 1, 2 of misschien wel 3 borden neemt! (en een lekker toetje na).

5 – Er is volop vermaak voor jong en oud
Gezinnen zijn over het algemeen dol op een all-inclusive vakantie. De accommodaties bieden namelijk vermaak voor jong en oud. Zo beschikken veel all-inclusive resorts over zwembaden, glijbanen en een animatieteam. Een animatieteam is ideaal omdat je kinderen lekker worden beziggehouden. Ondertussen kun je als ouder even ontspannen met een drankje op het terras. . Ook vind je in de meeste hotels een snackbar waar kinderen zelf een ijsje of iets anders lekkers kunnen halen.


Zin in vakantie? Dit is de weg naar een geslaagde all-inclusive vakantie!
Promo
Comfortabel of luxueus all-inclusive verblijf? Bekijk hier het ruime aanbod!
Promo
Ontdek hier de voordeligste bestemmingen voor een all-inclusive vakantie
Promo