All-inclusive of Ultra all-inclusive? - All inclusive vakantie aanbiedingen | all-inclusive.be

All-inclusive of Ultra all-inclusive?

Ga je op vakantie, dan kun je vaak kiezen uit een aantal verschillende niveaus van regime. Zo kun je er onder meer voor kiezen om je diners zelf te regelen, maar ook zijn er steeds meer aanbieders waar je een all-inclusive of zelfs een ultra all-inclusive vakantie kunt boeken.  Als je je aan het oriënteren bent op je eerstvolgende vakantie of misschien zelfs al wilt gaan boeken is het dan ook handig om te weten wat een all-inclusive en een ultra all-inclusive vakantie precies inhouden en op welke manier deze varianten van elkaar verschillen. We leggen het je graag even uit.


© Pixabay.com

Eén vaste prijs voor je hele vakantie
Tijdens je vakantie wil je juist even lekker genieten van het nietsdoen en dus is het het uitgelezen moment om voor een all inclusive of een ultra all inclusive vakantie te kiezen. Op deze manier wordt alles volledig voor je verzorgd. Een bijkomend voordeel is dat je niet voor alles tijdens je vakantie apart hoeft af te rekenen. Je reissom is inclusief alle vliegreizen, hotelovernachtingen en het eten en drinken dat je gedurende je vakantie nuttigt. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent.


Zin in vakantie? Dit is de weg naar een geslaagde all-inclusive vakantie!
Promo
Comfortabel of luxueus all-inclusive verblijf? Bekijk hier het ruime aanbod!
Promo
Ontdek hier de voordeligste bestemmingen voor een all-inclusive vakantie
Promo

In de meeste gevallen kun je bij zowel all-inclusive als ultra all-inclusive vakanties genieten van minimaal één, maar meestal meerdere fijne zwembaden. Daarnaast zijn de resorts voorzien van allerlei handige diensten in onder meer de sportfaciliteiten, een wellnesscentrum, een gameroom en in sommige gevallen zelfs een kapsalon. Het mooie is dat ook het gebruik hiervan volledig inclusief is.

© TUI.be

Is echt alles inclusief?
Hoewel all-inclusive en ultra all-inclusive vakanties sterk op elkaar lijken kan er ook een onderscheid worden gemaakt. Bij een all-inclusive resort is het in de meeste gevallen zo dat alle lokale dranken bij je totaalprijs inbegrepen zijn, maar wanneer je van geïmporteerde dranken wilt genieten betaal je vaak toch nog een kleine toeslag. Bij een ultra all-inclusive vakantie is doorgaans ook de geïmporteerde drank volledig inclusief.
Om er voor te zorgen dat je precies weet waar jij tijdens je all inclusive of ultra all inclusive vakantie aan toe bent is het verstandig om de voorwaarden bij jouw bestemming goed te controleren. Per resort en per land kan het aanbod namelijk flink verschillen en in principe kan ieder hotel er ook zijn eigen regels voor opstellen. Op de websites van de reisaanbieders vind je alle informatie die je nodig hebt om erachter te komen hoe inclusief jouw all inclusive of ultra all inclusive vakantie is. Nu hoef je alleen nog maar jouw eigen favoriete bestemming en de gewenste verzorging te selecteren en je volgende droomreis te boeken. Ter plaatse wordt je vervolgens lekker in de watten gelegd en kun je heerlijk ontspannen van een reis waarbij je niet hoeft bij te betalen.


Zin in vakantie? Dit is de weg naar een geslaagde all-inclusive vakantie!
Promo
Comfortabel of luxueus all-inclusive verblijf? Bekijk hier het ruime aanbod!
Promo
Ontdek hier de voordeligste bestemmingen voor een all-inclusive vakantie
Promo