All inclusive vakanties worden steeds populairder - All inclusive vakantie aanbiedingen | all-inclusive.be

All inclusive vakanties worden steeds populairder

Wist je dat je in Cuba een dollar voor een kopje koffie betaalt, terwijl je in de Algarve bijna drie dollar kwijt bent? En dat je voor een krant in Florida 1,50 dollar betaalt maar in Egypte meer dan vijf dollar? Waar je ook heen gaat op vakantie: de prijzen kunnen enorm verschillen met andere plaatsen. Dat is wellicht ook de reden dat verblijven op basis van een all inclusive formule zo populair is. Je betaalt een vaste prijs en daarvoor heb je eten, drinken, activiteiten, verblijf én entertainment. Je hoeft je dus niet druk te maken om extra kosten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer mensen kiezen voor zo’n vakantie op een resort. Vooral onder gezinnen met kinderen groeit de populariteit.

IJsje strand

© Pixabay.com

Op vakantie met het gezin
Wanneer je met het gezin op vakantie gaat, is het soms best lastig om iets te vinden dat iedereen leuk vindt. Ieder kind (en volwassene) heeft weer andere voorkeuren en soms lijkt je er dan ook echt niet uit te komen. Daar komt nog eens bij dat een vakantie behoorlijk duur kan worden wanneer je met het hele gezin gaat. Je moet immers toch elke keer weer eten en drinken kopen. Met all inclusive is dat in ieder geval voorbij. Daar heb je immers al voor betaald en iedereen kan eten en drinken wat hij of zij wil. Bovendien is het fijne ook nog eens dat er op veel resorts gigantisch veel activiteiten zijn. Voor alle leeftijden is er wel iets te beleven en worden er activiteiten georganiseerd. Daardoor hoeft eigenlijk niemand van het gezin zichzelf te vervelen. En bij al deze activiteiten hoef je jezelf niet druk te maken over wat het nu eigenlijk kost!


Zin in vakantie? Dit is de weg naar een geslaagde all-inclusive vakantie!
Promo
Comfortabel of luxueus all-inclusive verblijf? Bekijk hier het ruime aanbod!
Promo
Ontdek hier de voordeligste bestemmingen voor een all-inclusive vakantie
Promo

Zon, zee en strand
Vroeger waren het vooral vrienden en koppels zonder kinderen die voor een verblijf op een dergelijk resort kozen. Vandaag de dag gaan er echter steeds meer gezinnen met kinderen op zo’n vakantie. Koppels en groepen vrienden willen toch vaker weg om bijvoorbeeld de omgeving te verkennen of te gaan kijken of ze in een nabijgelegen stad een hapje kunnen eten of iets kunnen gaan drinken. Wanneer je echter vooral geïnteresseerd bent in zon, zee en strand, is een all inclusive resort aan zee echt een geweldige optie. Je betaalt vooraf voor de periode die je verblijft en vervolgens hoef je jezelf qua budget helemaal nergens druk om te maken, ook niet als het gaat om de kinderen. Iedere dag is er meer dan genoeg eten en drinken en kun je genieten van al het moois, lekkers en leuks dat het resort te bieden heeft!

Eten op vakantie

© Pixabay.com

Top 5 mooiste resorts
Maar wat zijn nu de beste en mooiste resorts op dit gebied? We zetten er vijf, in willekeurige volgorde, voor je op een rijtje:

  • Hi! Bouganvilla Park, Mallorca: Een volledig dorp met studio’s en appartementen
  • Sahare Beach, Tunesië: Uitgebreid resort direct een het strand. Een tropisch paradijs!
  • Club Mac Martre, Mallorca: bij uitstek geschikt voor gezinnen met kinderen. De kids gaan het waterpark geweldig vinden!
  • Gran Bahia Principe Rivera Maya, Mexico: Luxe resort met talloze zwembaden en bubbelbaden. Er zijn 24 bars, 15 restaurants en zelfs een compleet winkelcentrum.
  • Sirenis Seaview Country Club Ibiza: resort in stijl waar je alles vindt wat je nodig hebt.