Cultureel Tunesië en all inclusive ontspannen - All inclusive vakantie aanbiedingen | all-inclusive.be

Cultureel Tunesië en all inclusive ontspannen

Heel wat mensen trekken elk jaar voor een all inclusive richting Tunesië met als enige plan: van de zon genieten in een prachtig hotel. Absoluut een leuke manier om jouw vakantie door te brengen, maar toch ook ergens jammer. Dit Noord-Afrikaanse land is immers een echte culturele parel die heel wat te bieden heeft. De regio heeft een rijke geschiedenis, de natuur is er adembenemend en natuurlijk schijnt de zon er ook op elk moment.

Carthago

© Pixabay.com

Bezoek de historische bezienswaardigheden

Tunesië is het land waar je de resten terug kunt vinden van de legendarische stad Carthago. Alsof dat nog niet genoeg is zijn er her en der ook Romeinse ruïnes bewaard gebleven. De bekendste daarvan is ongetwijfeld het Romeinse amfitheater van El Djem. Ook het eiland Djerba is voor de toerist die een beetje historiek zoekt een echte aanrader. Hier vind je onder andere het knap fort Borj El Kabir terug. Zeggen de middeleeuwen je net iets meer? Zoek dan de omwalde medina’s van de badplaatsen op. Kortom: meer dan genoeg te doen en meer dan genoeg te zien.


3 tot 5 sterren, voor families of alleen met z’n twee ... Bekijk het aanbod.
Promo
Zin in Tunesië? Dit is de weg naar een geslaagde all-inclusive vakantie!
Promo
Zoek je rust of eerder een sportieve vakantie? In Tunesië vind je het allebei.
Promo

Ga op avontuur

Tunesië heeft veel meer dan enkele een adembenemende kust. Zo is er ook een stevig stuk woestijn waar je een echte safari in kunt ondernemen. Bezoek bijvoorbeeld ook eens de kloven van Selja of trek naar de kust van Ras el R’Mel. Tunesië is een divers land dat een veelheid aan landschappen in zich draagt die stuk voor stuk zich lenen tot geweldige avonturen. Huur een 4 x 4 ter plekke en bleef je wildste dromen!

Tui Blue Palm Beach Palace

© TUI.be

Genieten aan het strand

Laten we eerlijk zijn: nog altijd gaan de meeste mensen gewoon richting Tunesië trekken voor lekker te luieren aan het strand en aan het zwembad. La Marsa in hoofstad Tunis is absoluut het bekendste strand van het land, maar er zijn er heel wat meer. Wil je toch ook even een zin voor avontuur tijdens dat zonnebaden? Ga dan duiken langs de kust. Bij Hammamet is het bijvoorbeeld mogelijk om een authentiek wrak uit de Tweede Wereldoorlog te bezoeken. Ook de koraalriffen zijn zeer populair.

De couleur locale

De lokale sfeer opsnuiven is in een land als dit een echte must. De vele soeks staan voor je klaar en vergeet ook niet de lokale kasbah aan te doen. Deze marktjescultuur is een echte aanrader!


3 tot 5 sterren, voor families of alleen met z’n twee ... Bekijk het aanbod.
Promo
Zin in Tunesië? Dit is de weg naar een geslaagde all-inclusive vakantie!
Promo
Zoek je rust of eerder een sportieve vakantie? In Tunesië vind je het allebei.
Promo

Een all inclusive in Tunesië

Tunesië staat vanzelfsprekend bol van de prachtige resorts en waanzinnige hotels. Ben je op zoek naar een rustige vakantie waarbij vervelende kinderen je niet gaan storen en er een topservice is? Dan is TUI BLUE Palm Beach Palace wat je zoekt. Zoek je een hotel waar je met kinderen terecht kunt en waar ze het ook fantastisch zullen vinden? Dan is Splashworld Venus Beach een echte aanrader. Het aquapark hier is fenomenaal en er is een leuk animatieteam actief om elk verblijf top te maken. Zoek je eerder een sportief verblijf? TUI Magic Life Penelope Beach biedt je tal van opties.