De ultieme all inclusive bestemming is Kenia - All inclusive vakantie aanbiedingen | all-inclusive.be

De ultieme all inclusive bestemming is Kenia

Boek je het liefst een all inclusive vakantie, maar wil je wel af en toe het resort af om bezienswaardigheden te bezichtigen of de natuur te bekijken? Dan is Kenia wellicht een geweldige optie. Het mooie is namelijk dat je in dit land in het oosten van Afrika beide aspecten op een uitstekende manier kunt combineren. Er zijn tal van verschillende resorts te vinden in Kenia en bovendien is er natuurlijk heel veel te zien en te beleven. En dat allemaal terwijl je verblijft onder de meest luxueuze omstandigheden!

Kenia
© Pixabay.com

Prachtige natuur

Iedereen kent Kenia natuurlijk als het land waar ontzettend veel te zien is op het gebied van de natuur. Je kunt er geweldige safari’s maken in het binnenland aangezien er heel veel verschillende wildparken zijn te vinden. In deze parken leven de meest uiteenlopende dieren. Denk aan bijzondere vogelsoorten, impala’s en krokodillen. Ook de ‘big five’ is in deze wildparken te zien, dus de natuurliefhebbers komen in ieder geval volop aan hun trekken tijdens een vakantie in Kenia. Nu kun je er natuurlijk voor kiezen om in het binnenland in verschillende hotels te blijven, maar het is wellicht nog veel comfortabeler om voor een all inclusive resort aan de kust te gaan.

Kenia
© Pixabay.com

Prachtige stranden

Daarmee combineer je namelijk het allerbeste van beide werelden. Want reken maar dat de kust van Kenia ook prachtig is. Er zijn tal van schone en uitgestrekte witte zandstranden te vinden waar je heerlijk kunt zonnen en de azuurblauwe zee ziet er ook prachtig uit. De echte strandliefhebbers gaan het hier gegarandeerd naar hun zin hebben. Natuurlijk is de zee meer dan geschikt om erin te zwemmen. Vergeet overigens niet om je duikbril en snorkel mee te nemen. Er liggen langs de kust van het land namelijk prachtige koraalriffen die je natuurlijk het liefst van dichtbij bekijkt!

Kenia
© Pixabay.com

Het weer

Over het weer hoef je je ook geen zorgen te maken in Kenia. Vrijwel het hele jaar heersen er hoge temperaturen en kun je dus in principe op het strand liggen van het resort. Wel is er van april tot en met juni een grotere kans op regen door de ‘long rains’ en neemt de luchtvochtigheid ook toe. Dit zijn dan ook de minst comfortabele maanden van het jaar in Kenia. Tijdens je all inclusive verblijf geniet je van alle gemakken die je kunt verwachten op een resort. Er wordt eten geserveerd uit de internationale keuken en natuurlijk zijn er op ieder resort volop faciliteiten.

Kenia
© Pixabay.com

Visum Kenia

Wanneer je op vakantie wil naar dit prachtige land in het oosten van Afrika heb je een Visum Kenia nodig. Gelukkig is het niet moeilijk om een visum aan te vragen. Dat kan namelijk eenvoudig geregeld worden bij de ambassade van Kenia in Brussel. Wel is het aan te raden om het visum Kenia op tijd te regelen, zodat je niet in de problemen komt. Zodra je het visum krijgt toegewezen, is deze drie maanden geldig. Je kunt er overigens niet onbeperkt mee het land binnen; met een visum mag je slechts eenmaal Kenia binnenreizen.