Een zelfvoorzienende vakantie in Frankrijk - All inclusive vakantie aanbiedingen | all-inclusive.be

Een zelfvoorzienende vakantie in Frankrijk

Frankrijk is een zeer populair vakantieland. Als buurland kun je het land gemakkelijk per auto bereiken en er zijn verschillende Franse streken waar het goed toeven is. Voor een optimale vakantie in Frankrijk, is het belangrijk dat je zoveel mogelijk vrijheid en privacy hebt. Een zelfvoorzienende vakantie, waarbij je zelf alles in de hand hebt is dan het beste. Daar zijn enkele opties voor. Je kunt gaan kamperen met een caravan, camper of tent, maar dit is voor velen iets te veel van het goede. Kamperen blijft behoorlijk primitief en daar moet je tijdens een vakantie net zin in hebben. Voor wat meer luxe een hotel boeken is mogelijk, maar dan ben je niet meer zelfvoorzienend. Immers, hotelkamers zijn niet voorzien van een keuken, waardoor je nog verplicht bent om uit eten te gaan. Een andere optie is het huren van een vakantiehuis of villa via Interhome.be.

Appartement Interhome Frankrijk
© Interhome.be

Waarom is een vakantiehuis in Frankrijk een goed idee?

Waarom is een vakantiehuis huren in Frankrijk zo’n goed idee? Of je nu een vakantiehuis, een villa of een appartement huurt, alle woningen zijn volledig ingericht en alles wat je nodig hebt, is aanwezig. Je vertoeft daarom altijd in alle luxe. Daarnaast speelt het belang van privacy een grote rol. Zowel bij een kampeervakantie als een accommodatie in een hotel is privacy niet altijd aanwezig. Op een camping zul je toch gebruik moeten maken van het openbare toilet en de sanitaire ruimte. In een hotel kun je daarentegen wel in alle privacy douchen, maar grote kans dat je hotelkamer is ingeklemd tussen andere hotelkamers, waardoor je alle geluiden bij je buren hoort en je niet ongedwongen in je pyjama op het balkon kunt staan. Word je ‘s ochtends in je vakantiewoning wakker, dan kun je naar wens nog uren in je pyjama rond blijven lopen en ontbijten. In een hotel zul je naar de ontbijtzaal moeten en ben je genoodzaakt om je om te kleden. En dan beland je bij het ultieme punt van zelfvoorzienend zijn, namelijk je hebt een eigen keuken. Je ontbijt hoe en wanneer je wilt, maar ook ‘s avonds is er niets zo leuk als met je familie in alle privacy rondom de eettafel te zitten en te genieten van je eigen eten. Hierdoor heb je alle vrijheid om te eten wat je wilt, maar ook het tijdstip wanneer je gaat ontbijten, lunchen of dineren.

Vakantiehuis Interhome Frankrijk
© Interhome.be

Een vakantiehuis met een zwembad?

De ideale vakantiewoning of -villa heeft natuurlijk een zwembad. En de keuze in Frankrijk aan vakantiehuizen met zwembad is groot. Vaak hebben de huizen een grote tuin waarin het zwembad ligt. Jij kunt lekker in de tuin liggen, terwijl de kinderen ongedwongen in het zwembad rond kunnen spartelen. Geen hinderlijke hotelgasten om je heen of andere schreeuwende kinderen. Als je de mogelijkheid hebt, boek dan via Interhome.be een vakantiehuis of villa met een zwembad.

Naar welke Franse regio je ook gaat

In vrijwel elke Franse regio vind je voldoende keuze aan vakantiehuizen. Of je nu een enorme villa aan de Franse Cȏte d’Azur boekt voor een heerlijke strandvakantie of gaat wandelen in de heuvels van Normandië, Interhome.be heeft in elke Franse regio wel vakantiehuis-aanbiedingen. En niet enkel voor je zomervakantie in Frankrijk. Ga je op wintersport in de Franse Alpen, dan vind je ook in deze regio een groot aanbod aan vakantiewoningen.