Geniet all-inclusive in Kroatië - All inclusive vakantie aanbiedingen | all-inclusive.be

Geniet all-inclusive in Kroatië

Kroatië is de laatste jaren steeds populairder geworden als vakantieland. Ieder jaar weer trekken er duizenden Belgen richting dit prachtige land. Dat is overigens ook niet zo verwonderlijk aangezien er in Kroatië ontzettend veel te zien en te beleven valt. Niet alleen kun je hier een heerlijke strandvakantie beleven: er is ook nog eens volop cultuur en natuur. En dan hebben we het nog niet eens over de geweldige Kroatische keuken gehad! Vooral all-inclusive vakanties aan de Adriatische zee in Kroatië zijn erg populair.

Kroatie rotsen

© Pexels.com

Natuur
Als er een top vijf gemaakt moet worden met Europese landen die beschikken over de mooiste natuur, komt Kroatië daar gegarandeerd in voor. De natuur is hier namelijk prachtig. Er zijn tal van natuurparken te vinden. Bovendien beschikt het land ook nog eens over prachtige eilanden waar je een bijzondere flora en fauna tegen kunt komen. De onderwaterwereld is op weinig plaatsen in Europa zo bijzonder en mooi als hier waardoor het een perfecte duiksport is. Vooral de Lucice grot is erg populair onder duikers. De natuurliefhebber mag overigens ook de Plitvice meren absoluut niet overslaan. In dit bijzondere natuurpark vind je meer dan 90 verschillende soorten watervallen.


Prachtige baaien, adembenemende natuur, ontdek het allemaal in Kroatië
Promo
Zin in Kroatië? Dit is de weg naar een geslaagde all-inclusive vakantie!
Promo
All-inclusive genieten tegen de voordeligste prijzen, check hier het ruime aanbod
Promo

Cultuur
Het is overigens echt niet alleen maar natuur dat de klok slaat in Kroatië. Ook de liefhebbers van cultuur kunnen zich hier volop vermaken. Het bijzondere aan dit land is dat het in de loop der tijd onder invloed van verschillende culturen heeft gestaan. Dat is goed te merken ook. Per regio kunnen de gebruiken en gewoonten heel anders zijn. Ga vanuit je all-inclusive verblijf ook zeker eens naar de stad Dubrovnik. Deze stad ademt één en al historie en het is dan ook prachtig om hier eens rond te slenteren en de verschillende bezienswaardigheden te bezoeken. Wanneer je daar toch bent, is het aan te raden om ook eens direct wat typische regionale gerechten te proeven zoals Burek of Sarma.


Prachtige baaien, adembenemende natuur, ontdek het allemaal in Kroatië
Promo
Zin in Kroatië? Dit is de weg naar een geslaagde all-inclusive vakantie!
Promo
All-inclusive genieten tegen de voordeligste prijzen, check hier het ruime aanbod
Promo

Strand

Kroatie rotsen

© Pexels.com

Tot is het strand natuurlijk ook erg belangrijk wanneer je een all-inclusive vakantie naar Kroatië boekt. Dat is ook logisch, aangezien het met name in het hoogseizoen uitstekend weer is in dit land. Overigens kun je in Kroatië ook een prima najaar of voorjaar beleven qua weer. Dan heb je echter een stuk minder zekerheid. Wat wel zeker is, is dat meer dan genoeg stranden zijn. De resorts waar je verblijft zijn in vrijwel alle gevallen ook zeer dicht bij het strand gebouwd. De meeste resorts beschikken zelfs over een eigen privé strand waar je iedere dag opnieuw kunt genieten van de zon, de zee en de vele voorzieningen van het resort zelf. Tussendoor zin in een koud drankje of een versnapering? Geen probleem! Die haal je gewoon even bij de bijbehorende beachbar. Overigens ben je natuurlijk niet verplicht om iedere dag op het strand van het resort zelf te gaan liggen. Je kunt ook zelf een keer naar een bijzonder strand rijden of met een boottocht naar één van de vele eilanden gaan om daar te genieten van dezelfde ingrediënten.