Heerlijk Mauritius - All inclusive vakantie aanbiedingen | all-inclusive.be

Heerlijk Mauritius

In de Indische Oceaan aan de kust van Afrika ligt het eiland Mauritius. Deze paradijselijke bestemming met zijn azuurblauwe zee en parelwitte stranden is één van de populairste vakantiebestemmingen van de regio. Dat hoeft ook niet echt te verbazen: met heel wat leuke bezienswaardigheden, cultuur en enkele schitterende All Inclusive hotels ontbreekt het je hier aan niets.

Sir Seewoosagur Ramgoolam Botanical Garden

© commons.wikimedia.org

De Sir Seewoosagur Ramgoolam Botanical Garden

Mauritius staat vooral bekend omwille van de waanzinnig mooie natuur. Een typisch voorbeeld van de pracht van de natuur daar is de Sir Seewoosagur Rangoolam Botanical Garden. Deze botanische tuin werd in de 18de eeuw opgestart en is door de jaren heen één van de bekendste ter wereld geworden. Opvallend zijn de kleurrijke waterlelies en de vele kruiden. Bovendien kan je ter plekke ook enkele beschermde monumenten tegen het lijf lopen.


3 tot 5 sterren, kindvriendelijk of adults only, luxueus, trendy, culinair, ...
Promo
Zin in Mauritius? Dit is de weg naar een geslaagde all-inclusive vakantie!
Promo
Onovertroffen stranden, paradijselijk leven, wuivende palmbomen, ...
Promo

Maison Eureka

Net zoals quasi heel Afrika heeft ook Mauritius een koloniaal verleden. Het Maison Eureka is een plantagewoning die in Creoolse stijl is opgetrokken in het begin van de 19de eeuw. Het landhuis werd een jaar of 30 geleden opgeknapt en staat sindsdien open voor het publiek. Hier kan je heel wat bijleren over het verleden van de plantages en de levensomstandigheden in die tijd. Bovendien ligt de omgeving tjokvol watervallen en nog meer natuurschoon.

Les 7 Cascades

Les 7 Cascades is een natuurgebied dat in één woord fenomenaal genoemd mag worden. Dit wandelgebied is zeer populair bij de toeristen en de lokale bevolking. Rotspartijen wisselen zich af met dromerige uitzichtpunten en tal van rivieren. Het bekendste uitzichtpunt dat zeker niet gemist mag worden? Bout du Monde!

Trou Aux Cerfs

© Flickr.com

Trou aux Cerfs

Trou aux Cerfs is een slapende vulkaan die gelegen is nabij het stadje Curepipe. De indrukwekkende krater alleen al is de toch naar boven waar, maar ook de omliggende natuur is zeer indrukwekkend te noemen.

Casela World of Adventures

Ga je met kinderen richting Mauritius? Dan is dit avonturenpark de beste plek om met hele gezin een leuke tijd te beleven. Natuur wordt hier naadloos verweven met allerlei leuke bezigheden zoals een ritje op een quad, een Segway en ga zo maar door. Kortom: hier vind je voor jong en oud wel iets terug naar jouw zin.


3 tot 5 sterren, kindvriendelijk of adults only, luxueus, trendy, culinair, ...
Promo
Zin in Mauritius? Dit is de weg naar een geslaagde all-inclusive vakantie!
Promo
Onovertroffen stranden, paradijselijk leven, wuivende palmbomen, ...
Promo

Een All Inclusive in Mauritius

Mauritius heeft geen gebrek aan prachtige hotels om jouw reis net nog iets perfecter te maken. Ben je op zoek naar een leuk hotel, maar heb je geen trek in te veel kinderen in de buurt? Dan is er het TUI Sensimar Lagoon Mauritius dat een Adults Only hotel is met tal van faciliteiten. Zoek je een hotel dat bekend staat voor zijn animatieprogramma? Dan is het hotel RIU Creole een uitstekende keuze. Zoek je een All Inclusive die net iets kleinschaliger is en waar je vooral lekker charmant rustig kunt zitten? Dan is het rustieke Friday Attitude exact wat je zoekt. Met een hele familie op reis? Dan kan je terecht in het hotel Tamassa voor een heerlijke vakantie op Mauritius.