Ultiem genieten in een privé wellness - All inclusive vakantie aanbiedingen | all-inclusive.be

Ultiem genieten in een privé wellness

Wanneer je een drukke baan hebt waarbij je weinig tijd voor ontspanning overhoudt, dan is het belangrijk om er af en toe even tussenuit te gaan. Even bijkomen, de batterij opladen en quality time met je partner. In het plaatsje Wetteren bij Gent kun je bij B&B Eiland genieten van een all inclusive privé wellness. Welke manier is er nu beter om helemaal te ontspannen? Lees snel verder voor alle details.

B&B en Privé-Wellness Eiland
© Eiland.be

Voorzieningen
B&B Eiland heeft in zijn wellness verschillende voorzieningen beschikbaar voor gasten. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van het sanarium. Dit is een stoombad met een milde stoom en een temperatuur tot 55 graden Celsius. Er zijn 6 verschillende aromatherapieën waar je uit kunt kiezen. Het sanarium is ook te gebruiken als Finse Sauna waarbij de temperatuur kan oplopen tot 100 graden en kan worden gekozen voor aromatherapie. Daarnaast zijn er ook speciale regendouches voor zowel warm als koud water. Je ontspant er volledig door de sfeervolle verlichting. Als je wat last hebt van je spieren, kun je kiezen voor de infraroodcabine. De temperatuur is er 60 graden Celsius. Het speciale ABC-infraroodspectrum en de met mineralen verrijkte lucht hebben een heilzame werking op de spieren. Naast al deze speciale voorzieningen is er een binnenzwembad dat aangenaam op temperatuur is en waar je kunt zwemmen met tegenstroom. In de jacuzzi kun je genieten van de hydromassage die gericht is op verschillende lichaamsdelen.

B&B en Privé-Wellness Eiland
© Eiland.be

Het Basis Arrangement
B&B Eiland biedt vier verschillende all inclusive arrangementen aan, waarmee je optimaal gebruik kunt maken van de privé voorzieningen. De eerste is het Basis Arrangement. Dit is voor 2 personen. Hiermee kun je 2,5 uur samen genieten en gebruik maken van alle voorzieningen. Het pakket is uit te breiden in tijd en aantal personen en is op verschillende tijdstippen van de dag te boeken. Je krijgt handdoeken, een badjas en slippers. Verder heb je de beschikking tot onbeperkt mineraalwater en fruit. Iedere maand heeft het Basis Arrangement een ander thema dat aan de hand van de dierenriem wordt bepaald. Hierdoor kunt u dus ook iedere maand rekenen op een kleine verrassing zoals hapjes of speciale drankjes.

B&B en Privé-Wellness Eiland
© Eiland.be

Andere arrangementen
Het Romantisch Arrangement heeft naast alles wat het Basis Arrangement biedt, een aantal extra’s. Zo kun je een flesje champagne en een mooie schaal met verschillende hapjes verwachten om de liefde te vieren. Er is weinig romantischer dan champagne drinken in de jacuzzi. Het Kaas & Wijn Arrangement heeft als extra een rijkelijk gevulde kaasplank en een fles wijn waarvan je met je partner op het terras of het zitgedeelte kunt genieten. Met de 7 verschillende kazen, vers fruit, noten, vijgen, dadels en wat brood heb je in ieder geval geen honger tijdens het ontspannen. Het vierde arrangement is het Ontbijt Arrangement. Naast het onbeperkte gebruik van alle voorzieningen, kun je genieten van een uitgebreid ontbijt voor 2. Kies uit broodjes, vleeswaren en kaas. Ook krijg je een eitje, fruit en yoghurt. Koffie, thee en sap ontbreken niet, net als muesli en zoet broodbeleg.

Veel verschillende pakketten om uit te kiezen dus en zeker een aanrader wanneer je even helemaal tot rust wilt komen met z’n tweetjes, waarbij je kunt rekenen op veel privacy.