Egypte - All inclusive vakantie aanbiedingen | all-inclusive.be

All-inclusive vakantie Egypte

The sky is in Egypte the limit. De manieren om de pracht van het land te ontdekken, zijn legio. Veel vakantiegangers verkiezen een luxueuze strandvakantie, vaak aangevuld met een aantal excursies. Voor vakantiegangers met kinderen is dit vaak de beste optie. Andere reizigers geven de voorkeur aan een intensieve Nijlcruise, waarbij dagelijks één of meer bezienswaardigheden bezocht worden. Een dergelijke vakantie kan vermoeiend zijn, maar geeft ook veel voldoening. Wie voldoende tijd en budget heeft, doet best beide. Een Nijlcruise met daaraan gekoppeld een weekje strandvakantie is een echte aanrader.

Vakantiegangers overwegen in Egypte best een hotel met een all inclusive formule. Een dergelijke formule kan het comfort van een verblijf in het land van de Nijl aanzienlijk verhogen. Wie geen valuta moet omrekenen of geen portefeuille boven moet halen, lijdt minder aan vakantiestress. Voor grote gezinnen is zo’n formule met buffet erg handig en kindvriendelijk. Wanneer de kids iets kiezen dat ze niet lusten, is dit geen ramp en kan alles zonder bijkomende kosten worden geregeld. Die kosten vermijden is natuurlijk de grootste troef van een dergelijke hotelformule.

Met een all inclusive formule kan u vooraf perfect inschatten wat uw vakantie in Egypte gaat kosten. Dat is heel erg belangrijk. Onverwachte uitgaven hinderen immers je vakantiegevoel.

Topper

Zalig genieten in Jaz Bluemarine***** Egypte

Hotel Jaz Bluemarine is de perfecte bestemming voor families die graag waterplezier maken . Er zijn ...

PromoBekijk aanbieding
The Three Corners Sunny Beach Resort
© Sunweb.be
Populair

Gezellige familievakantie in The Three Corners Sunny Beach Resort**** Hurghada

Een gezellige sfeer en heel veel leuke bezigheden onder een stralende zon: dat is de perfecte zonvak...

PromoBekijk aanbieding
The Three Corners Sea Beach Resort
© Sunweb.be

Snorkelen en spetteren in The Three Corners Sea Beach Resort**** Marsa Alam

Zand en water zijn de ingrediënten van deze zonvakantie. Spetteren in het aquapark, snorkelen in de...

PromoBekijk aanbieding
The Three Corners Happy Life
© Sunweb.be
Topper

Nederlandstalig personeel in The Three Corners Happy Life**** Marsa Alam

Neem een directe vlucht met Brussels Airlines naar The Three Corners Happy Life in het Egyptische Ma...

PromoBekijk aanbieding
The Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort
© Sunweb.be

Schildpadden gespot aan The Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort***** Marsa Alam

Een ruim hotel met een prachtig privéstrand en een Belgisch management: dat wordt jouw verblijf voo...

PromoBekijk aanbieding
The Three Corners Equinox Beach Resort
© Sunweb.be
Exclusief

1 km privéstrand in The Three Corners Equinox Beach Resort**** Marsa Alam

Als je naar het strand wil, ga dan ook naar een strand waar je 'u' tegen moet zeggen. Het Equinox Be...

PromoBekijk aanbieding
Hotel The Three Corners Rihana Resort & Rihana Inn
© Sunweb.be
Aanrader

Vlaams in Egypte in Hotel The Three Corners Rihana Resort & Rihana Inn**** El Gouna

Jawel, de hotelketen The Three Corners werden gesticht en worden nog altijd gerund door Vlamingen. L...

PromoBekijk aanbieding
Hotel Three Corners Ocean View
© Sunweb.be

Eilandgevoel in Hotel Three Corners Ocean View**** El Gouna

De bijzondere ligging op een landtong is de grote troef van dit mooie Three Corners resort. Op het z...

PromoBekijk aanbieding
Hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park
© Sunweb.be
Topper

Spectaculaire prijs voor Hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park**** Egypte

Stap je in Hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park binnen, dan begeef je je in een andere wereld. Met 32...

PromoBekijk aanbieding
Pickalbatros Aqua Park Resort
© Sunweb.be
Populair

Familieparadijs Pickalbatros Aqua Park Resort**** Egypte

Met 4 zwembaden, 9 waterglijbanen en een heel reeks andere speeltuigen kan het Pickalbatros Aqua Par...

PromoBekijk aanbieding
SUNEOCLUB Reef Resort
© TUI.be

Actie en relaxy voor de hele familie in SUNEOCLUB Reef Resort **** Marsa Alam

Wil je uitrusten en niets doen op het privéstrand of in de wellness? Dat kan! Wil je heel de dag sp...

PromoBekijk aanbieding
Marina Lodge Egypte
© TUI.be
All inclusive

2de persoon gratis in Marina Lodge**** Marsa Alam Egypte

Boek nu je vakantie naar het altijd zonnige Egypte. Het vriendelijke personeel van Marina Lodge ****...

PromoBekijk aanbieding

The place to be voor cultuurliefhebbers

Wie houdt van cultuur, is in Egypte op de juiste plaats. Het Noord-Afrikaanse land kent immers een uitzonderlijk rijke geschiedenis. Iedereen heeft wel al eens van het land van de farao’s gehoord. Het ontdekken van de restanten van dit Oude Egypte is een heerlijke maar immense opdracht. Het gaat immers om erg veel monumenten. Faraonisch Egypte telde per slot van rekening 31 dynastieën die samen niet minder dan 27 eeuwen lang regeerden. De belangrijkste monumenten werden door de UNESCO terecht tot werelderfgoed bestempeld. Toeristen hebben de keus uit een resem belangrijke sites. De piramiden en de sfinx te Gizeh mag u alvast niet missen. De grootste piramide – de piramide van Cheops – is zelfs het enige bewaard gebleven wereldwonder uit de klassieke oudheid. De lijst met niet te missen sites is echter even lang als indrukwekkend. Te Luxor treft u tientallen tempels en een immens aantal graven van notabelen, ambtenaren en arbeiders aan. Tussen Luxor en Karnak kan u de beroemde dromos – een weg met langs weerszijden een rij sfinxen – bewonderen. Te Deir El-Bahari vindt u de erg imposante terrastempel van koningin Hatsjepsoet die uit de bergen werd gehouwen. Nabij Luxor staan de Kolossen van Memnon, twee enorme restanten van de dodentempel van Amenhotep III. Veel toeristen vinden de Vallei der Koningen, de begraafplaats van een groot aantal farao’s, nog het meest indrukwekkend. De aan Horus gewijde tempel van Edfu is dan weer een meesterwerk van de Ptolemeïsche architectuur. Te Kom Ombo vindt u de tempel van de Egyptische krokodillengod Sobek. In de buurt van Aswan kan u per boot het aan de godin Isis gewijde eiland Philae bezoeken. Te Aboe Simbel ontdekt u de majestueuze tempel van Ramses II. Heeft u nog tijd over? Vergeet bij uw bezoek aan Egypte dan ook het Museum der Egyptische oudheden in de Egyptische hoofdstad Caïro niet. Dit prachtige museum bevat een slordige 136 000 Oudegyptische artefacten en trekt jaarlijks meer dan 2 miljoen bezoekers aan. U vindt er onder meer artefacten uit het graf van farao Toetanchamon en ook een aantal mummies, waaronder de mummie van Ramses II. Een museumbezoek vergt wat tijd, maar is een echte aanrader.

Egypte heeft haar bezoekers veel meer te bieden dan haar faraonische verleden. Zo speelde het land na de farao’s een grote rol bij de ontwikkeling van het christendom. Egypte was onder meer de bakermat van de heremieten – religieuzen die (vaak in de woestijn) in afzondering leefden – en beïnvloedde sterk de ontwikkeling van het monnikendom. Het land van de Nijl kende bovendien Romeinse, Byzantijnse, Arabische, Ottomaanse en Britse overheersers en werd door al deze culturen beïnvloed. Verleg uw grenzen en breng een bezoek aan de restanten van dit verleden. In de zuidelijke Sinaïwoestijn vindt u het Katharinaklooster, vernoemd naar de heilige Catharina van Alexandrië. Dit oude en beroemde klooster wordt nog steeds door Griekse monniken bewoond. Sinds 2002 staat het Katharinaklooster op de werelderfgoedlijst van UNESCO. In Caïro vindt u de Mohammed Ali Moskee, ook wel de Alabaster Moskee genoemd. Deze prachtige moskee werd tussen 1830 en 1848 gebouwd en is een toonbeeld van de Ottomaanse architectuur.

Egypte, land van natuurschoon

Egypte is ook meer dan enkel monumenten. Vakantiegangers kunnen er genieten van een heerlijke, luxueuze strandvakantie aan de Rode Zee. De Rode zee beschikt niet alleen over indrukwekkende stranden, maar is ook beroemd om haar prachtige koraalriffen en vissoorten. U vindt er roggen, haaien en zelfs kleurrijke tropische vissen. Vakantiegangers kunnen er al snorkelend of duikend al het natuurschoon ontdekken. Snorkelen kan rondom de gehele Rode Zee. Via uw hotel kan u alle benodigdheden zoals duikmateriaal en boottochtjes regelen. Langs de kustlijn treft u een groot aantal bekende zonovergoten badplaatsen aan zoals Hurghada, Sharm el Sheikh en Marsa Alam. Het klimaat is er heerlijk en de vele zonuren zorgen ervoor dat u hier ook in de winter heerlijk kan vertoeven. Sommige bestemmingen zijn erg levendig, andere zijn wat rustiger. Op basis van de noden van uw gezin kiest u zelf de locatie van uw droomvakantie. Alle badplaatsen bieden echter kleine strandjes, kristalhelder water en heel wat charme. De warmste maanden zijn tussen april en oktober. Dan is het gemiddeld 30 graden Celsius, en kan het kwik zelfs stijgen tot 40 graden Celsius. Wie de hitte moeilijk verdraagt, reist best naar Egypte in de winter. Dan zijn de temperaturen veel gematigder. Vanuit badplaatsen zoals Sharm el Sheikh en Hurghada kan u ook een aantal excursies ondernemen. Daguitstappen naar het Dal der koningen, de tempels van Karnak en Aboe Simbel zijn mogelijk. Ook een rit door de Sinaïwoestijn en een bezoek aan het Katharinaklooster behoort – afhankelijk van uw locatie – tot de mogelijkheden.