Verleng je rondreis in Cuba met een all-inclusive vakantie - All inclusive vakantie aanbiedingen | all-inclusive.be

Verleng je rondreis in Cuba met een all-inclusive vakantie

Ben jij van plan om binnenkort een gave rondreis door Cuba te maken? Sluit dan jouw reis af met een super ontspannen all-inclusive verblijf in Varadero. Op deze manier kun je helemaal bijkomen van jouw reis, je helemaal wanen in luxe met lekker eten en verzorging en ontspannen weer terug naar huis gaan. In dit artikel vind je de allerbeste redenen om na jouw reis door Cuba een all-inclusive Varadero te boeken!

Cuba palmbomen

© Pixabay.com

Uitrusten
Het kan best lastig zijn om door Cuba te reizen, wegen zijn er niet zoals hier en ook verkeersborden ontbreken soms. Hierdoor is het lastig om de weg te vinden en je van A naar B te verplaatsen. Na zo’n lange reis is het heerlijk om even nergens aan te hoeven denken en je niet te hoeven verplaatsen tijdens jouw all-inclusive verblijf.

Eten
Tijdens jouw all-inclusive verblijf wordt alles voor jou geregeld en zitten alle maaltijden inbegrepen, hierdoor hoef je zelf niet meer op zoek naar eten en kun je alles eten wat jouw hart je begeert. Ook qua drinken is alles inbegrepen en hoef je je geen zorgen meer te maken of je wel genoeg drinken hebt.

Cuba eten

© Pixabay.com

De taal
Tijdens jouw reis door Cuba zul je vast een aantal obstakels tegen komen met betrekking tot de Spaanse taal. In Cuba spreken ze nou eenmaal alleen maar Spaans en dat kan nog knap lastig zijn als jij tijdens jouw reis eten of drinken wilt bestellen. Tijdens jouw verblijf in Varadero kun je gewoon langs het buffet lopen en hoef je niet meer met vertaalapps en boekjes in de weer en hoef je je geen zorgen te maken of jouw bestelling wel goed overgekomen is.

Geld
Cuba heeft een heel anders geldsysteem als wij hier gewend zijn. Zo heb je verschillende tarieven om luxe producten mee te kopen, vaak speciaal voor toeristen. Voor de bevolking zelf heb je weer andere tarieven die ook weer per situatie verschillen. Hierdoor kun je tijdens jouw reis door Cuba best makkelijk afgezet worden omdat jij geen idee hebt van de tarieven. Tijdens jouw verblijf in het all-inclusive resort zul je hier geen last van hebben omdat alles bij de prijs in zit en je gewoon kunt betalen met jouw creditcard.

Paradijs
De laatste en misschien wel de belangrijkste reden waarom jij een all-inclusive vakantie in Varadero wil na jouw reis is het feit dat dit simpelweg een droomoord is. Je hebt in Cuba vast al mooie plekjes bezocht, maar dit paradijselijke oord wil je zeker niet missen. Mooie witte stranden, palmbomen, een blauwe zee en verder helemaal niks. Geniet met je voeten in het zand, een cocktail in je hand van de zon op jouw gezicht en ontspannen maar!

Ben je het ontspannen even zat? Dan kun je ook genoeg leuke tours boeken tijdens jouw all inclusive verblijf! Hierdoor is dit voor iedereen echt een aanrader om te doen na jouw reis door Cuba. Waar wacht je nog op?