Zon, zee en strand op het prachtige Zakynthos - All inclusive vakantie aanbiedingen | all-inclusive.be

Zon, zee en strand op het prachtige Zakynthos

Altijd al heerlijk onbeperkt en vers willen eten in de Griekse zon? Op een steenworp afstand van het levendige strand met voldoende faciliteiten voor het hele gezin? Of juist romantische strandwandelingen maken met je partner tijdens zonsondergang? Kom dan een bezoek brengen aan SUNEOCLUB Admiral. Dit hotel ligt gelegen in Planos, op het prachtige eiland Zakynthos.

Suneoclub Admiral

© TUI.be

Bloem van het Morgenland

Zakynthos behoort tot de Ionische eilanden. Wegens de natuur en de schoonheid van het eiland, wordt Zakynthos ook wel de bloem van het Morgenland genoemd. Waarbij het Morgenland het hele gebied is direct ten oosten van de Middellandse zee. En dit eiland is zeker een zeer fraaie bloem te noemen. Zakynthos staat bekend om de goudgele stranden en prachtige turquoise zee. Met op de achtergrond grote kliffen van witte rots. En er zijn talloze stranden om uit te kiezen. Het grootste deel van de stranden is zacht zandstrand, wat aangenaam is voor lopen en spelen in het zand.


Laat je onderdompelen in een unieke vakantiesfeer, boek hier jouw vakantie naar Griekenland!
Promo
Zin in Griekenland? Dit is de weg naar een geslaagde last minute vakantie!
Promo
All-inclusive, half pension, animatie of rust? Duik hier in het ruime hotelaanbod!
Promo

All inclusive is veelomvattend

Het pas gerenoveerde hotel SUNEOCLUB Admiral werkt met een all inclusive concept. En het personeel zal er alles aan doen om het de gasten naar hun zin te maken. Zo is het ontbijt, de middag- en avondmaal in buffetvorm. Hierbij kan men kiezen uit verschillende smakelijke keukens, zowel lokaal als internationaal. Hierbij kan een lekker drankje niet achterblijven, waarbij de keuze bestaat uit alcoholische of niet-alcoholische drankjes. Als aanrader is hier natuurlijk ook ouzo te noemen, het typisch Griekse anijsdrankje wat een zeer verfrissende werking heeft. Ook zijn er naast de hoofdmaaltijden op diverse momenten heerlijke snacks te verkrijgen. De koffiebreak in de namiddag geeft een mogelijkheid om met andere gasten van het hotel de dag te bespreken in de sfeervolle lounge.

Suneoclub Admiral

© TUI.be

Plezier voor jong en oud

Uiteraard is er ook aan de kinderen gedacht. De kinderen kunnen, samen met hun ouders of verzorgers, een bezoekje brengen aan het ‘SuneoPlay open playhouse’. Hierbij kunnen de kinderen naar volle lust spelen en ravotten. Ook is er een SUNEOCLUB animatieprogramma opgesteld wat vertier geeft voor de kleinsten. Maar ook aan de volwassen is gedacht. Zo kunnen er op het terrein diverse spellen en activiteiten ondernomen worden. Hierbij kan gedacht worden aan een potje volleybal of pingpong, vogelpik, of een verfrissend potje waterpolo. Ook aan de minder sportieve gast is gedacht. Zo worden er regelmatig Griekse avonden georganiseerd. Maar ook quizes en karaoké-avonden waarbij leuke prijzen gewonnen kunnen worden.


Laat je onderdompelen in een unieke vakantiesfeer, boek hier jouw vakantie naar Griekenland!
Promo
Zin in Griekenland? Dit is de weg naar een geslaagde last minute vakantie!
Promo
All-inclusive, half pension, animatie of rust? Duik hier in het ruime hotelaanbod!
Promo

Geweldige ligging op het eiland

SUNEOCLUB Admiral heeft een zeer gunstige ligging op het eiland. Zo ligt het strand op loopafstand van het hotel. Ook het gezellige centrum van Tsilivi is te voet te bereiken. Tsilivi heeft veel winkeltjes en ook smaakvolle restaurants waarbij je lang kunt natafelen. Naast de stranden is meer waterpret in het nabij gelegen Tsilivi Water Park te vinden. Glijbanen en de beste faciliteiten bieden vertier voor jong en oud. Al met al biedt een verblijf in SUNEOCLUB Admiral heerlijk eten, zon, strand en talloze activiteiten voor jong en oud.